RSS

Eilinen on mennyt

14 Mar

tulevaisuusEn tarkoita, että olisin jo saavuttanut päämääräni tai jo tullut täydelliseksi. Mutta pyrin kaikin voimin saavuttamaan sen, kun kerran Kristus Jeesus on ottanut minut omakseen. Veljet, en katso vielä päässeeni siihen asti. Vain tämän voin sanoa: jättäen mielestäni sen, mikä on takanapäin, ponnistelen sitä kohti, mikä on edessä. Fil.3:12-13.

Me kaikki joudumme kokemaan epäonnistumisia, pettymyksiä, takaiskuja, vastustusta ja kaikenlaisia haasteita ja vastoinkäymisiä elämässä. Sinä olet ehkä rukoillut jotakin kauan saamatta vastausta. Tai olet paiskinut töitä olan takaa saadaksesi palkankorotuksen tai ylennyksen, mutta et ole saanut. Ehkä olet yrittänyt parisuhteessa kaikkesi, mutta suhde ei vaan toimi. Tai olet vanhempana täysin ymmällä kapinallisten lastesi kanssa. Oletko ehkä turhaan pyrkinyt seurakunnan työssä sille paikalle, johon koet Jumalan kutsua?

On tilanteita ja asioita, joiden suhteen on parasta nostaa kädet pystyyn ja antaa olla. Jos jokin ei onnistu, vaikka kuinka parhaansa yrittää, ei kannata lyödä päätä seinään. Varsinkaan menneille asioille ei aina voi tehdä yhtään mitään. Voi vain jättää ne taakse. Jumalan sana kehottaa: Jos on mahdollista ja jos teistä riippuu, eläkää rauhassa kaikkien kanssa. Room.12:18. – Voin kertoa omasta puolestani, että on ihmisiä, joiden kanssa rauhassa eläminen ei onnistu – ei millään.

Siksi rohkaisen sinua, joka kannat sydämelläsi murhetta siitä, että jokin asia ei ole muuttunut, jokin tavoite on saavuttamatta, ihmissuhde ei toimi, seurakunta ei tue, joku ei vaan halua sovintoa kanssasi, tai jokin aikoja sitten syntynyt haava ei vaan parane – päästä irti. Anna olla. Älä katsele taaksesi, katso eteenpäin. Unohda menneet asiat. Jätä ne Jumalalle. Tee, kuten Paavali: ponnistele sitä kohti, mikä on edessä. Jos tarpeen on, irrottaudu siitä, mikä pitää kiinni menneessä. Vapauta voimavaroja tähän päivään ja tuleviin päiviin.

Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon. Jer.29:11.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Eilinen on mennyt

Kirjoittanut : 14.11.2015 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.