RSS

Kutsumuksesi salaisuus

18 Jou

olohuoneNuoret leijonatkin uupuvat ja näkevät nälkää, mutta sillä, joka turvaa Herraan, on kaikkea kyllin. Ps.34:11.

Sinusta voi tuntua – kuten minustakin aina välillä – että sinulta puuttuu jotakin olennaista, mitä tarvitsisit, voidaksesi tehdä jotakin merkityksellistä Jumalalle. Sinun kutsumuksesi odottaa vain, että joku rahoittaisi sen? Tai sinun pitäisi saada pitempi loma, jotta sinulla olisi aikaa toteuttaa haaveesi? Ehkä sinun pitäisi karistaa niskastasi tuo raskas olo ja saada hieman ylimääräistä energiaa jostain? Ehkä sinä olet turhautunut, kun et ole saanut seurakunnaltasi niitä suosituksia, joita kaipaat? Ehkä sinun elämäsi junnaa paikallaan, koska sitä kauan kaivattua puolisoehdokasta ei ole ilmaantunut? Ehkä sinä kaipaat kirkkaampaa näkyä? Ehkä Jumalan pitäisi ilmestyä sinulle niin, että sukat pyörivät jalassa?

Minulla on sinulle uutinen: ei sinulta puutu mitään! Sillä, joka turvaa Herraan, on kaikkea kyllin. Mikään ei estä sinua toteuttamasta kutsumustasi juuri nyt. Ehkä kutsumuksesi ei ole nyt juuri siinä käänteentekevässä vaiheessa, joka sinun mielestäsi on tulevaisuutesi olennaisin asia. Mutta se on sellaisessa vaiheessa, että voit mennä eteenpäin. Voit jatkaa rukoilemista. Voit opetella rukoilevaa elämäntapaa ja Herraan johdatuksen kuuntelemista. Voit päästä eteenpäin opetuslapseudessa, kun luet sanaa ja mietiskelet sitä. Sana sulautuu uskossa sinuun ja sinä kasvat. Jumala saa kasvun aikaan, sinä vain luet ja mietit. Sinulla voi olla huono rahatilanne nyt, mutta se muuttuu paremmaksi heti, kun elämäsi tulee sellaiseen vaiheeseen, että raha ratkaisee. Jumala pitää huolen, että sinulla on kaikki, mitä tarvitset juuri nyt, tätä hetkeä varten. Älä siis murehdi, vaan katso luottavaisesti eteenpäin. Opi luottamaan Jumalaan, joka antaa kaikkea runsain mitoin nautittavaksemme. 1.Tim.6:17. Sinä voit tuskailla, että sinulla ei ole sitä koulutusta, mitä haluaisit, tai sinulla ei ole niitä lahjoja, joita tarvitsisit. Katso, Jumala ohjaa omiaan askel askeleelta kohti päämäärää. Hän auttaa, jotta sinä voit täyttää ne teot, jotka hän on edeltä valmistanut. Niitä tekoja hän ei usko ihmisen harkinnan ja tahdon varaan. Ne teot ovat usein ihmisen järkeilyn ja mielikuvituksen ja tahdon ulottumattomissa. Sinun kutsumuksesi on vielä monessa suhteessa salaisuus ja sen täyttäminen on yhteistyötä Jumalan kanssa. Sen yhteistyön tärkein elementti on rakkaus: Jumalan rakkaus sinuun ja sinun ensirakkautesi häneen.

Me julistamme, niin kuin on kirjoitettu, mitä silmä ei ole nähnyt eikä korva kuullut, mitä ihminen ei ole voinut sydämessään aavistaa, minkä Jumala on valmistanut niille, jotka häntä rakastavat. 1.Kor.2:9.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Kutsumuksesi salaisuus

Kirjoittanut : 18.12.2015 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.