RSS

Hyvää joulua!

24 Jou

joulumetsaKiitämme Herraa kuluneesta vuodesta ja hiljennymme joulun viettoon. Uskon kilven ja eSirun toimitus toivottaa lukijoilleen oikein rauhaisaa ja lämminhenkistä Vapahtajamme syntymäjuhlaa. Julkaisemme luettavaa myös joulunpyhinä siltä varalta, että joku haluaisi eSirun lukaista joulunsa keskelläkin. Muistakaamme Jeesus-lasta, jonka kautta kaikki Jumalan lahjat on meille jaettu – nimikoituina. Kristuksen tuntemisen rikkaus odottaa meitä, jos jaksamme vain syventyä lahjan avaamiseen. Paras vastalahja hänelle on antaa ”koko elämä”. Jeesukselle annettu elämä ei mene hukkaan.

Sillä lapsi on syntynyt meille, poika on annettu meille. Hän kantaa valtaa harteillaan, hänen nimensä on Ihmeellinen Neuvontuoja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas. Suuri on hänen valtansa, ja rauha on loputon Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnassaan. Oikeus ja vanhurskaus on sen perustus ja tuki nyt ja aina. Jes.9:6-7.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Hyvää joulua!

Kirjoittanut : 24.12.2015 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.