RSS

eSiru vuonna 2015

31 Jou

lumessaVuosi 2015 lähenee loppuaan ja odotamme innolla vuotta 2016. Toivottavasti siitä tulee parempi vuosi kuin kulunut vuosi. Ainakin minä olen käynyt läpi vaikean vuoden, josta noin neljä kuukautta vietin sairaalassa. En ole vielä täysin toipunut, vaan kärsin sydämen vajaatoiminnasta, anemiasta ja huomattavasta painon laskusta. Lääkityksen takia en ole järin luova nykyään. Kirjoitan varsin vähän mitään uutta tekstiä. Siksi lukijani saavat tyytyä enimmäkseen kierrätettyyn materiaaliin. Jatkuvasti kuitenkin ilmaantuu uusia blogini tilaajia, joten osalle lukijoista tekstini ovat ”uusia”.

Onko tuleva vuosi riemuvuosi? Jotkut ovat sitä mieltä, että uusi riemuvuosi alkoi tänä syksynä, jotkut odottavat sen alkavan ensi syksynä. Se on joka tapauksessa juutalaisen kalenterin mukainen jakso syyskuusta syyskuuhun. On jännittävää seurata, mitä Herra tekee Israelissa, seurakunnassa – omassa elämässä.

Näettekö: minkä olen ilmoittanut, se on tapahtunut, ja nyt minä ilmoitan uutta. Ennen kuin se taimelle ehtii, minä kerron sen teille. Jes.42:9.

Jumala tekee uusia asioita ja kertoo niistä meille etukäteen. Tarvitsemme avoimet korvat ja herkän sydämen, jos mielimme päästä selville Jumalan suunnitelmista. Valitettavasti Jumalan puhe hukkuu usein maailman pauhuun. Ihmisviisaus pyyhkii Pyhän Hengen ajatukset mennessään. Silti aito profeetallisuus on läsnä Kristuksen ruumiin ja seurakunnan elämässä.

Joka aamu Herran armo on uusi, suuri on hänen uskollisuutensa. Valit.3:23.

Voimme mennä luottavaisin mielin uuteen vuoteen ja panna toivomme Jumalaan, joka on antanut meille moninaiset lupauksensa. Niihin turvaten emme horju, vaan kestämme uskossa.

Tämän päivän on Herra tehnyt, iloitkaa ja riemuitkaa siitä! Ps.118:24.

The WordPress.com tarjoaa eSirun osalta vuosiraportin kuluneesta vuodesta:

Tässä otos tilastoista:

Sydneyn konserttitalo vetää 2700 henkeä. Tätä blogia luettiin n.56,000 kertaa vuonna 2015. Jos olisi kyseessä Sydneyn oopperatalon konsertti, tarvittaisiin n. 21 loppuun myytyä konserttia kattamaan sama yleisömäärä.

Click here to see the complete report. (Katso linkistä koko raportti)

 
Kommentit pois päältä artikkelissa eSiru vuonna 2015

Kirjoittanut : 31.12.2015 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.