RSS

Käänne parempaan

02 Hel

kuohu

Minä käännän kansani kohtalon, sanoo Herra. Jer.32:44.

Sinulle, joka olet ihmetellyt, kuinka kauan kaikki elämäsi ankeus jatkuu, eikö Jumala koskaan kuule. Kyselet: miksi Jumala ei puutu asiaan ja vastaa rukouksiin? Sinulle haluan profetoida: sinun elämässäsi on Jumalan määräämä käännekohta, joka tulee ajallaan eikä myöhästy. Sinä saat nähdä Jumalan hyvyyden, saat säteillä ja loistaa. Vääryys, joka sinulle on tehty, oikaistaan. Sairaus, joka on sinua nakertanut, hellittää otteensa. Köyhyys, joka on vaikeuttanut elämääsi, väistyy sivuun. Mikä ongelmasi onkin, sinun elämääsi tulee käännekohta ja se tulee vääjäämättä. Odota sitä.

Nuoretkin väsyvät ja nääntyvät, nuorukaiset kompastelevat ja kaatuvat, mutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy. Jes.40:30-31.

Jumala osoittaa hyvyytensä, hän ojentaa auttavan kätensä, hänen armonsa ilmestyy. Hän ei hylkää eikä jätä, hän pitää huolta rakkaistaan – sinustakin. Viritä Herralle kiitoslaulu, anna luottamuksesi Jumalaan kuulua, kerro hänen uskollisuudestaan.

Päivällä Herra antaa armonsa vallita, yöllä saan laulaa hänen kiitostaan ja rukoilla elävää Jumalaa. Ps.42:9. Mahtavilla teoilla sinä, Jumalamme, vastaat meille, sinä siunaat ja autat meitä. Sinuun luottavat kaikki maan ääret ja kaukaiset meren rannat. Ps.65:6.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Käänne parempaan

Kirjoittanut : 2.2.2016 Kategoria/t: Profetia

 

Kommentointi on suljettu.