RSS

Sinä olet kauan rukoillut

19 Maa

aurinkonouseeSinä olet rukoillut kauan sinulle tärkeätä asiaa. Sinä olet alkanut väsyä, koska vastausta ei ole kuulunut. Sinä olet lähellä sitä pistettä, jossa alat luovuttaa. Mutta kestä vielä hetki, sillä näin sanoo Herra: pyytävä saa, etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan (Luuk.11:10).

Kristus neuvoo meitä olemaan lannistumatta vaikka rukousvastausta ei kuulu, kun hän kertoo leskivaimosta, joka pommitti pyynnöillään tylyä tuomaria (Luuk.18:1-8). Jeesus kuvaa taivaan Isän sydämen laadun hyvin voimakkain sanoin: Tottahan sitten Jumala hankkii oikeuden valituilleen, jotka päivin ja öin huutavat häntä avuksi. Hänkö viivyttäisi apuaan? Minä sanon teille: hän hankkii heille oikeuden viipymättä (Luuk.18:7-8).

Katso, sinun aikasi on ovella ja sinun hetkesi koittaa. Voitto tulee. Pahan voimat väistyvät, sillä tilinteon hetki on käsillä. Sinä saat kuulla ilosanoman ja juhlia voittoa. Saat nähdä, että pahan voimat alistetaan sinun jalkojesi alle. Sinulle on tehty vääryyttä, mutta Herra hankkii sinulle oikeuden.

Hän antaa syyttömyytesi käydä esiin kirkkaana kuin aamun valo. Sinun oikeutesi loistaa kuin keskipäivän aurinko. Ps.37:6.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Sinä olet kauan rukoillut

Kirjoittanut : 19.3.2016 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.