RSS

Odota ja ole kärsivällinen

21 Maa

ohrapeltoOlkaa siis kärsivällisiä, veljet, Herran tuloon asti. Niin maamieskin: kärsivällisesti hän odottaa maan kallista hedelmää kevään ja syksyn sadonkorjuuseen saakka. Jaak.5:7.

Minä olen kasvanut maalaistalossa ja isäni oli maanviljelijä. Syksyisin ja keväisin tehtiin pelloilla maanmuokkausta ja lannoitusta, kunnes siemen voitiin kylvää. Sitten satoa piti odottaa kesän yli. Kesä saattoi olla liian kuiva tai liian sateinen. Silti satoa odotettiin. Ei tullut mieleenkään, että syksyllä ei olisi mitään korjattavaa. Oltiin luottavaisia, oltiin kärsivällisiä, odotettiin hyvää satoa.

Meidän tulisi samoin odottaa rukousvastauksia. Ehkä olet rukoillut terveyttä, puolisoa, koulutuspaikkaa, työpaikkaa, palkankorotusta tai peräti, että Jumala avaa sinulle ovia hengelliseen työhön, missä voisit toteuttaa armoitustasi. Odota kärsivällisesti. Odottaminen kuuluu asiaan. Odota uskossa, luottaen Jumalaan, myönteisellä ja iloisella mielellä. Kun Jumala näkee, miten kaikesta sydämestäsi uskot hänen antavan sinulle suotuisan vastauksen, voit tällä uskon asenteellasi nopeuttaa vastauksen saamista.

Tänään voi olla sinun päiväsi. Tänään voi olla se päivä, kun rukousvastaus tulee. Tänään voit saada rohkaisevia uutisia lääkäriltäsi, tänään voit kohdata elämäsi rakkauden, tänään voi avautua se ovi, joka vie sinua eteenpäin tielläsi. Jumala voi yllättää ja saat enemmän kuin pyysitkään.

Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella, olkoon ylistys seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja ikuisesti. Aamen. Ef.3:20-21.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Odota ja ole kärsivällinen

Kirjoittanut : 21.3.2016 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.