RSS

Juuret vedessä ja latva auringossa

12 Huh

kirkasaamuPoika on Jumalan sädehtivä kirkkaus, hänen olemuksensa kuva, ja hän ylläpitää kaikkea olemassa olevaa sanansa voimalla. Hepr.1:3.

Muistamme Raamatun alkulehdiltä, että Mooseksen kasvot säteilivät, kun hän tuli vuorelta alas (2.Moos.34:29,35). Paavali sanoo siitä:

Jo kuolemaa palveleva virka, jonka säädökset oli kaiverrettu kivitauluihin, säteili sellaista kirkkautta, että israelilaiset eivät voineet katsoa Moosesta kasvoihin. Ja kuitenkin hänen kasvojensa kirkkaus oli katoavaa. 2.Kor.3:7.

Tiedämme, että viettäessämme aikaa Herran kasvojen edessä Raamattua tutkien ja rukoillen, etsien Herraa ja ylistäen häntä, meissä tapahtuu hengellistä kasvua ja me muutumme. Paavali kuvaa tätä seuraavasti:

Me kaikki, jotka kasvot peittämättöminä katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kirkkauden kaltaisiksi, kirkkaudesta kirkkauteen. Tämän saa aikaan Herra, joka on Henki. 2.Kor.3:18.

Haluan siis rohkaista sinua tänä päivänä tähän sydämen jumalanpalvelukseen, jossa olemme kuin kasvi auringon valossa, imien auringosta lämpöä yhteyttämistä varten, ja saaden siinä ”kaiken, mitä tarvitsemme”. Kun meillä on juuret pohjavedessä ja latva auringossa, voimme kasvaa, kukoistaa ja kantaa hedelmää. Kun elämme lähellä Herraa, se säteilee tavalla tai toisella ympäristöön. Säteile sinäkin, sillä resepti on yksinkertainen. Varaat vain aikaa Herran kanssa seurusteluun. En nyt ihan ensimmäiseksi kehota sinua menemään seurakuntaan. Siellä on paljon hyvää ohjelmaa ja sielläkin voi saada siunauksia, mutta rohkaisen sinua ennen kaikkea viettämään aikaa kahden kesken Herran kanssa. Se ei ole työtä, se on lepoa hänen sylissään. Se on tankkaamista, se on hengellisen akun lataamista. Se on sanan mietiskelyä, hiljaista rukousta, jossa laskemme elämämme taakat hänen harteilleen ja koemme syvää lepoa, luottamusta ja rauhaa.

Jumalan valtakunta ei ole syömistä eikä juomista, vaan vanhurskautta, rauhaa ja iloa, jotka Pyhä Henki antaa. Room.14:17.

Ole siunattu tänään! Ole säteilevä! Ole Herrasi lähettiläs! Mene Hengen voimassa!

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Juuret vedessä ja latva auringossa

Kirjoittanut : 12.4.2016 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.