RSS

Lujaa tekoa

18 Huh

myrskytuuliVastustuksen noustessa alamme helposti valittaa. Miksi Jumala sallii noiden ihmisten haitata minun työtäni, tuottaa minulle mielipahaa, parjata minua selkäni takana? Aina emme hoksaa, että Jumala käyttää vastustusta ja vastustajia menestyksen airueina. Kun Daavid joutui kuuntelemaan Goljat Filistealaisen häpäiseviä puheita, hän tuskin aavisti, että tuo hävytön mies oli lähetetty juuri häntä varten. Hänestä tulisi Daavidin elämän käännekohta – Daavidin voiton ja menestyksen avainhenkilö. Suuret Jumalan miehet ja naiset tarvitsevat vastustajia, jotta heidän saamansa voitelu erottuisi massasta. Heidän täytyy nujertaa jonkun mahtihenkilön vastustus, kaataa vihollisen voimat, saavuttaa voitto, joka todistaa, että Jumala on heidän kanssaan. Tällaista dramatiikkaa Jumala luo ja se on hänen erikoisalaansa.

Joskus vaan ihmiset alkavat kirjoittaa näytelmiä ja vuorosanoja sille estradille, jonka Jumala haluaisi käyttää ja täyttää. Ihmiset alkavat luoda dramatiikkaa seurakunnan puitteissa ja siitä ei seuraa muuta kuin sotkua. Joskus he kyllä saavat asiat näyttämään siltä kuin olisivat saaneet suurenkin voiton.

Teidät erotetaan synagogasta, ja tulee sekin aika, jolloin jokainen, joka surmaa jonkun teistä, luulee toimittavansa pyhän palveluksen Jumalalle. Joh.16:2.

Sellainen itse tehty menestyksen illuusio on inhimillistä eikä aina kauhean vakavaa, mutta harmittomanakin kuuluu valitettavasti ”turhan kunnian tavoitteluun”: Emme saa tavoitella turhaa kunniaa emmekä ärsyttää ja kadehtia toisiamme. Gal.5:26.

Mutta sanon profeetallisesti, että se tilaisuus, joka sinun elämässäsi on kehkeytymässä, on Jumalan järjestämä. Hän on sallinut vastustuksen nousta ja hän on valmistanut sinulle kaiken, mitä tarvitset sen voittamiseen. Sinun tulee säilyttää maltti ja harkinta. Sinun tulee luottaa Jumalaan, että hänen antamansa kutsu on aito, sinulle suotu Jumalan sanan julistamisen mandaatti on todellinen ja sinä olet saanut voitelun, joka ei petä. Kristus Jeesus on sinun Herrasi ja Kuninkaasi. Sinä olet hänen lähettiläänsä ja Hänen arvovaltansa tulee esiin, hänen voimansa vaikuttaa, hänen kirkkautensa säteilee sinusta – tuntui miltä tuntui. Älä siis pelkää, sinä saat voiton. Sinun työsi kantaa hedelmää.

Minä kerron teille, millainen on se, joka tulee minun luokseni, kuulee minun sanani ja tekee niiden mukaan. Hän on kuin mies, joka taloa rakentaessaan kaivoi syvään ja laski perustuksen kalliolle. Kun sitten vedet tulvivat ja syöksyivät taloa vasten, ne eivät saaneet sitä horjumaan, koska se oli hyvin rakennettu. Luuk.6:47-48.

Sinä seisot lujasti kalliolla. Sinä olet rakentanut lujaa tekoa olevaa rakennusta, myrsky ei sitä kaada. Kiitä Herraa!

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Lujaa tekoa

Kirjoittanut : 18.4.2016 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.