RSS

Kestävyyttä kiusauksissa

19 Huh

rajuilmaJos olet joutunut suuriin kiusauksiin ihmissuhteiden alueella ja synti houkuttaa, kuule, mitä sana sanoo:

Teitä kohdannut kiusaus ei ole mitenkään epätavallinen. Jumalaan voi luottaa. Hän ei salli kiusauksen käydä teille ylivoimaiseksi, vaan antaessaan teidän joutua koetukseen hän samalla valmistaa pääsyn siitä, niin että voitte sen kestää. 1.Kor.10:13.

Vetoa tähän lupaukseen, pysy rukousalttarilla, ole kärsivällinen – Jumala antaa voimaa kestää synnin houkutukset. Muista myös: Älköön kukaan kiusauksiin jouduttuaan ajatelko, että kiusaus tulee Jumalalta. Jumala ei ole pahan kiusattavissa, eikä hän itse kiusaa ketään. Jaak.1:13. Jumalan armo pelastaa sinut lankeamasta, hänen rakkautensa. Sinua vahvistaa se, että annat Kristukselle vastarakkautta. Voiton avain on molemminpuolisessa rakkaudessa, myös sinun kiintymyksessäsi Jeesukseen. Sinun tavoitteesi eivät ole tässä elämässä, vaan taivaassa. Siellä Jumalan sanan mukaan odottaa voiton seppele niitä, jotka Jumalaa rakastavat. Autuas se, joka koettelemuksessa kestää. Sen kestettyään hän on saava voitonseppeleeksi elämän. Jumala on sen luvannut niille, jotka häntä rakastavat. Jaak.1:12.

Kärsimys tulee elämäämme vääjäämättä eri muodoissaan, mutta tuska, vaiva, ahdinko ja muu sellainen on myös ystävä. Emme ole niin haavoittuvia synnin houkutuksille, kun jokin häpeän piikki meitä kurittaa tai sairaus runtelee ja kipu kalvaa. Pietari sanoi tämän seuraavasti:

Kun siis Kristus on ruumiissaan kärsinyt, niin olkaa tekin valmiita kärsimään, jotta eläisitte jäljellä olevan maallisen elämänne Jumalan tahdon mukaisesti ettekä ihmisten himoja seuraten. Sillä se, joka on ruumiissaan kärsinyt, on luopunut synnistä. 1.Piet.4:1-2.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Kestävyyttä kiusauksissa

Kirjoittanut : 19.4.2016 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.