RSS

Pienelle urhealle naiselle

08 Tou

lapsukainenSinä olet se ”pieni, urhea nainen”, sillä sinä olet kantanut vanhemman vastuun lapsestasi. Sinä et antanut abortoida lastasi, kun hän oli vielä idulla. Lapsesi isä ei halunnut häntä tähän maailmaan, mutta sinä et voinut antaa omaa lastasi kuolemalle. Sinä ymmärsit hänen arvonsa:

Sinun silmäsi näkivät minut jo idullani, sinun kirjaasi on kaikki kirjoitettu. Ennen kuin olin elänyt päivääkään, olivat kaikki päiväni jo luodut. Ps.139:16.

Olet hoitanut äidin osasi ja vanhemmuuden yksin. Olet yksinhuoltaja ja kärsit yksinäisyydestä, hylkäämisestä, rahanpuutteesta, väsymyksestä ja monesta muusta. Mutta saat iloa pienokaisestasi etkä hetkeäkään kadu hänen synnyttämistään. Saat iloa ja voimaa siitä, että tiedät tehneesi lapsen suhteen oikein. Haluat olla äiti, omalle lapsellesi haluat olla maailman paras äiti. Sitä sinä oletkin.

Herra siunatkoon sinua ja lastasi ja varjelkoon sinua ja pienokaistasi. Herra kirkastakoon kasvonsa sinulle ja vauvallesi ja olkoon teille armollinen. Herra kääntäköön kasvonsa sinun ja lapsukaisesi puoleen ja antakoon teille molemmille vankkumattoman rauhan – Jeesuksen nimeen!

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Pienelle urhealle naiselle

Kirjoittanut : 8.5.2016 Kategoria/t: Siunaus

 

Kommentointi on suljettu.