RSS

Kun lannistuminen uhkaa

29 Kes

avoinJos sinulla on Jumalan antama kutsumus, näky tai missio, mutta olet lannistunut, haluan rohkaista sinua. Saatat kokea, että olet joutunut odottamaan liian kauan, tai koet peräti, että näkysi, jonka luulit saaneesi Jumalalta, onkin täyttä erehdystä. Olet tullut tulokseen, että ei kannata tavoitella kuuta taivaalta. Olet todennut, että olosuhteesi tekevät kutsumuksesi toteuttamisen mahdottomaksi. Olet kenties kokenut, että ihmiset vastustavat sinun kutsuasi niin, että sinulla ei ole seurakunnan puitteissa tilaa toimia. Kaikki tekijät tuntuvat olevan sinua vastaan. Itse Jumalakin tuntuu unohtaneen sinut ja sinun ’itse keksityn’ näkysi. Mutta Raamattu sanoo:

Jumala ei peruuta lahjojaan eikä antamaansa kutsua. Room.11:29.

Viivytys ei ole peruutus. Koetukset, joihin olet joutunut kutsusi kanssa, eivät merkitse peruutusta. Vihollisen vastustus ei merkitse kutsun peruutusta – päinvastoin. Jumala on voimallinen auttamaan sinua oman näkysi, kutsumuksesi ja missiosi kanssa, mutta sinä et saa lannistua. Sinun pitää säilyttää uskon luottamus Jumalaan ja olla sinnikäs. Ole uskossa vahva ja odota Herraa. Tiedä, että hän on voimallinen kääntämään sinun kohtalosi, muuttamaan sinun koettelemuksesi voitoiksi, nostamaan sinut ylös kuopasta. Hän tarkkailee sinua ja odottaa sinulta kärsivällisyyttä, peräänantamattomuutta, luottamusta Jumalaan aina hulluuteen asti. Hän tuntee ne, jotka luottavat häneen. Nah.1:7.

Viivy Herran edessä tänään, kerro hänelle pettymyksesi, pura hänelle sydämesi. Hän on valmis uudistamaan lupauksensa. Hän haluaa vahvistaa sinua, jotta sinä voisit kerran saattaa työsi päätökseen, kerran viedä kutsumuksesi toteuttamisen loppuun, lopulta vielä tuoda missiosi hedelmät voittosaaliina hänen eteensä.

Jotka itkien menevät kylvämään vakkaansa kantaen, ne riemuiten palaavat kotiin lyhteet sylissään. Ps.126:6.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Kun lannistuminen uhkaa

Kirjoittanut : 29.6.2016 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.