RSS

Hän kirkastaa sinulle kasvonsa

11 syys

pappaMoni asia voi tuottaa meille pettymystä elämässä. Moni asia saa meidät kadehtimaan toisia, parempiosaisia. Mutta silti Jumala on, hän hallitsee ja hän on hyvä, hän on voimallinen auttamaan.

Sinä ehkä synnyit tänne vahingossa, ei-toivottuna. Mutta Jumala näki sinun päiväsi jo, kun olit vielä idullasi, ja siunasi sinua ja antoi sinulle nimen ja kirjoitti sen Elämän Kirjaan.

Sinua ehkä kiusattiin, kun olit lapsi. Kiusattiin kotona ja koulussa ja sinä kannat sielussasi syviä haavoja. Mutta Herra on nähnyt sinun kipusi ja levittänyt sinun haavoihisi parantavaa balsamia. Hänen siipiensä alla sinä saat elää ja hän kantaa sinua kuin isä poikaansa.

Sinulla on ehkä vaikea avioliitto. Sinä olet kovilla puolisosi kanssa. Mutta Herra näkee sinun taistelusi ja on vierelläsi. Hän ei jätä sinua hetkeksikään yksin.

Sinua ehkä väheksytään seurakunnassa. Aina kun avaat suusi, joku kiistää mielipiteesi ja tietää paremmin. Sinua ei kunnioiteta. Mutta Jumala on nähnyt sinun tiesi ja kärsimäsi halveksunnan. Hän on merkinnyt kirjaansa jokaisen pilkkasanan ja seurannut sinun reaktioitasi.

Hän on hyvin tyytyväinen sinuun ja hymyilee sinulle. Nosta siis pääsi. Katso häntä silmiin ja anna hänen ilonsa virrata sinuun. Hänen lohdutuksensa sarvi on täynnä ilon öljyä. Juuri sinua varten.

Hän on hyvä. Hän on sovittanut sinun pahat tekosi. Hän ei muistele sinun virheitäsi. Hän ei syytä. Hän on lähellä ja on siinä sinua varten – valmiina palvelemaan. Juurruta itsesi häneen ja hänen rakkauteensa. Kuuntele, mitä hän sanoo sanassaan. Hän antaa sinulle elämän ja antaa yltäkyllin.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Hän kirkastaa sinulle kasvonsa

Kirjoittanut : 11.9.2016 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Avainsanat:

Kommentointi on suljettu.