RSS

Levottomuudesta rauhaan

01 Lok

tyyniTuntuuko sinusta, että ei Jumala rakasta sinua niin paljon, että voisi antaa sinulle kaiken anteeksi ja viedä taivaan kotiin? Onko pelastuksen ilo kadonnut elämästäsi? Onko syyttäjä astunut elämääsi ja kiusaako hän sinua, että sinä menet helvettiin?

…me voimme hänen edessään rauhoittaa sydämemme, jos se meitä jostakin syyttää. Jumala on meidän sydäntämme suurempi ja tietää kaiken. 1.Joh.3:19-20.

Syyttäjä ei yleensä vaivaudu niiden vuoksi, jotka oikeasti ovat menossa helvettiin. Jos hän niitä vaivaisi, silloinhan he pakenisivat Jeesuksen veren suojiin ja tulisivat uskoon. Sitä riskiä ei sielunvihollinen ota. Mutta se kadehtii uskovan iloa ja haluaa horjuttaa tämän uskoa ja luottamusta Jumalaan. Se haluaa ottaa sinulta pois pelastusvarmuuden. Se tietää, että jos hän tässä onnistuu, sinun rakkautesi Jeesukseen voi kylmetä ja sinä voit oikeasti luisua pois Kristuksen luota.

Kun nyt Jumala on tehnyt meidät, jotka uskomme, vanhurskaiksi, meillä on Herramme Jeesuksen Kristuksen ansiosta rauha Jumalan kanssa. Kristus on avannut meille pääsyn tähän armoon, jossa nyt lujasti pysymme. Me riemuitsemme siitä toivosta, että pääsemme Jumalan kirkkauteen. Me riemuitsemme jopa ahdingosta, sillä tiedämme, että ahdinko saa aikaan kestävyyttä, kestävyys auttaa selviytymään koetuksesta ja koetuksesta selviytyminen antaa toivoa. Eikä toivo ole turha, sillä Jumala on vuodattanut rakkautensa meidän sydämiimme antamalla meille Pyhän Hengen. Room.5:1-5.

Olen itse joutunut taisteluihin näissä asioissa ja tiedän muitakin, joilla on ollut epäilyksiä. Meillä on kokemuksen antama varmuus, että voimme tulla läpi epäuskon tulesta puhdistuneina, täynnä ihmetystä siitä, miten vankka on se pelastuksen kallio, jonka päällä me seisomme. Niinpä Pyhä Henki tahtoo koskettaa sinua syvältä ja painaa sydämeesi syvän rauhan ja levollisen luottamuksen Kristukseen ja hänen pelastavaan armoonsa. Anna hänen kantaa sinut kirkkauden maahan, ylistä vain häntä ja lepää hänen sylissään. Hän antaa sinulle rauhansa tänään ja lohduttaa sinua, tyynnyttelee kuin äiti säikkyvää lastaan.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Levottomuudesta rauhaan

Kirjoittanut : 1.10.2016 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Avainsanat:

Kommentointi on suljettu.