RSS

Pettämätön turva

01 Mar

perheKuulutko niihin, jotka ovat joutuneet kokemaan omaisuutensa ryöstön? Tai oletko muuten vaan, olosuhteiden pakosta, joutunut tulemaan toimeen vähillä varoilla?

Sinä olet itse pyrkinyt siihen, että omaisuus ja varallisuus eivät tulisi elämässäsi keskeisiksi asioiksi. Olet ollut tyytyväinen, kun olet saanut kaiken, mitä elämään tarvitaan. Tämä on siunattu tila, sillä raamattu sanoo:

Ja suuri voitto onkin jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa. 1.Tim.6:6. (KR38)

Sinä olet aina saanut iloa antamisesta. Olet pyrkinyt antamaan kymmenykset ja olet antanut joskus suurempiakin uhreja. Olet itse tyytynyt elämään vaatimatonta elämää, olet käyttänyt omia varojasi säästäväisesti ja pidättyvästi. Olet kysellyt, miksi Herra ei ole siunannut antamistasi enemmän? Miksi joudut aina vaan elämään pienessä puutteessa, tulemaan toimeen vähillä varoilla? – Kuule nyt, Herran palvelijat ovat kautta aikojen kipuilleet näitä asioita:

Minä kadehdin jumalattomia, kun näin heidän menestyvän. Heillä ei ole ikinä vaivoja, he ovat terveitä ja lihavia. He eivät joudu raatamaan niin kuin muut ihmiset, eikä heitä toisten tavoin kuriteta. Ps.73:3-5.

Herran sana kuuluu sinulle tänään näin: Minun Jumalani on Kristuksen Jeesuksen tähden antava teille taivaallisen kunniansa rikkaudesta kaiken, mitä tarvitsette. Fil.4:19.

Mitä enemmän tarvitaan kuin ”kaiken, mitä tarvitsette”? Siihen ei voi lisätä mitään, siitä ei puutu mitään. Sinä voit sanoa: Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Ps.23:1. Taivaassa minulla on sinut, sinä olet ainoa turvani maan päällä. Ps.73:25. Ja Jumala lupaa: Minä en sinua jätä, en koskaan sinua hylkää. Hepr.13:5. Ja vielä:

…minun onneni on olla lähellä Jumalaa, minä turvaan Herraan, Jumalaani, ja kerron kaikista hänen teoistaan. Ps.73:28.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Pettämätön turva

Kirjoittanut : 1.11.2016 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Avainsanat:

Kommentointi on suljettu.