RSS

Siunattua Joulua!

24 Jou

lampaitahangessa

Joulu on täynnä kliseitä. Jouluinen ystävällismielinen kisa voitaisiin käydä siitä, kuka löytää jotakin aitoa ja elämänmakuista joulun kuvastosta. Pengon siis kimallusta, kynttilöitä, tonttuja, tähtiä – seimiä, tietäjiä. Yritin keksiä omaperäistä ja löysin kuvan lampaista lumihangessa! Ei liene sattuma, että se on väriltään hyvin harmaa.

Mutta onhan joulun sanoma ikuinen. Siinä on evankeliumin keskeinen sisältö: Jumalan Poika tuli maailmaan, syntyi tänne ihmiseksi ja eli ihmisenä ihmisten keskellä. Hänen päälleen ladattiin ihmiskunnan kaikki tulevaisuuden toiveet. Ja kuinka kävikään: hänestä tuli lumihankeen unohdettujen lampaiden toivo, heidän ikuisesti luotettava Paimenensa!

Sitten on tähti, joka voi himmetä, välillä kadotakin, mutta nousee lopulta taivaalle kirkkaampana kuin koskaan:

Siksi me voimme entistä lujemmin luottaa profeetalliseen sanaan. Ja hyvin teette tekin, jos kiinnitätte katseenne siihen kuin pimeässä loistavaan lamppuun, kunnes päivä sarastaa ja kointähti syttyy teidän sydämessänne. 2.Piet.1:19.

Herra siunatkoon sinua tänään siellä keskellä joulujuhlaasi niin että joulun sanoma saa koskettaa sinua elävällä tavalla ja sytyttää sinun uskosi uuteen liekkiin. Olkoon hänen siunauksensa kuin kointähti, kuin hyvä uutinen, kuin ystävän halaus, kuin enkelin kosketus, kuin jokin jota et ole vielä koskaan edes kokenut, joulun ihme, Kristuksen kirkkauden säteily sinun elämäsi polulla juuri tänään…

Enkeli sanoi heille: ”Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja. Hän on Kristus, Herra. Luuk.2:10-11.

Toivotan kaikille lukijoilleni rauhallista Joulun aikaa ja riemullista Jeesus-lapsen syntymäjuhlaa!

Simo

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Siunattua Joulua!

Kirjoittanut : 24.12.2016 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.