RSS

Siunauksen välittäjäksi

13 Maa

enkelipilviaOnko elämäsi tilanne sellainen, että mietit, missä Jumala on? Kyselet ehkä, miksi hän sallii vihollisen hyökätä sinua ja rakkaitasi vastaan?

En tiedä vastauksia, mutta tiedän, että Jumala sallii koetuksia meidän elämäämme, jotta oppisimme luottamaan häneen. Hän voi sallia senkin, että uskon sisaret ja veljet alkavat panetella meitä ja puhua parjauksia meistä. Hän voi sallia, että he hyökkäävät avoimesti meitä vastaan keskellä kirkasta päivää, jopa seurakunnan kokoontumisissa.

On meitä tukistettu syystä tai syyttä, voi mennä aikaa, että pääsemme asioiden yli ja toivumme. Joskus saatamme huomata, että emme millään kykene antamaan anteeksi. Silloin voimme mennä Herran eteen ja rukoilla: Jeesus Kristus, sinä joka kärsit ristinkuoleman ja rukoilit pahantekijöillesi armoa, anna minulle sinun sydämesi. Haluan luopua vihasta ja rakastaa niitä, jotka minua loukkaavat. Haluan rakastaa heitä sinun antamallasi ehdottomalla rakkaudella. Anna, Jeesus, minulle sinun sydämesi, sinun rakkautesi, sinun voimasi anteeksiantoon!

Tässä parannuksessa sinä olet varmasti Jumalan huomion kohteena. Et jää häneltä piiloon. Hän kuulee sinua ja auttaa. Sinusta voi tulla siunauksen välikappale niille, jotka ovat sinua huonosti kohdelleet ja samalla saat itse siunauksen. Vihollinen on varmasti nähnyt sinussa jotakin vaarallista – jotakin, jonka Jumala on tuova esiin tulevina päivinä. Siksi hän on hyökännyt sinua vastaan. Niinpä voit jo nyt uskossa kokea, kun sinua koetellaan, syvää sydämen varmuutta siitä, että se jokin suurenmoinen asia myös tulee aikanaan esiin ja sinä saat vielä iloita ja riemuita siitä, mitä Jumala tekee sinun elämässäsi.

Se, minkä Jumala sinulle antaa, on enemmän kuin osasit toivoakaan. Mitä Hän on sinulle varallesi suunnitellut, menee yli sinun kaikkien odotustesi.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Siunauksen välittäjäksi

Kirjoittanut : 13.3.2017 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Avainsanat:

Kommentointi on suljettu.