RSS

Pettyneenä mutta luottaen

21 Maa

kallionlaellaTuntuuko sinusta, että olet pettynyt ihmisiin? Olet etsinyt ihmisten rakkautta ja suosiota, mutta he ovat olleet sinua kohtaan kylmiä ja välinpitämättömiä, jopa kovia. Sinä olet antanut huomiotasi ja rakkauttasi heille, mutta he ovat kääntäneet sinulle selkänsä?

Jos etsimme rakkautta ihmisiltä, joudumme pettymään. Jos käännämme katseemme toivorikkaasti seurakuntien puoleen, sisarien ja veljien puoleen ja odotamme, että he alkaisivat osoittaa hyväksyntää ja rakkautta meille, saatamme pettyä yhä uudelleen. Sinulle voi käydä näin myös tämän blogin lukijana – sinä petyt.

Kaikissa elämän pettymyksissä sinä voit kuitenkin kääntyä Herran puoleen. Nosta katseesi Jeesukseen. Hän on sinun Vapahtajasi, sinun Lunastajasi, sinun Herrasi. Hän on ostanut sinut omakseen, hän rakastaa sinua kuolemaan asti. Hän on antanut henkensä sinun puolestasi. Viivy hänen luonaan niin kuin Laulujen laulun morsian ylkänsä luona. Hän kutsuu sinua luokseen näin:

Kyyhkyni, kallion kätkemä, vuoren seinässä lymyävä, anna minun nähdä kasvosi, anna minun kuulla äänesi, sillä sinun äänesi on suloinen, ihanat ovat sinun kasvosi. Laul.l.2:14.

Hän rakastaa sinua todella eikä sinun tarvitse koskaan pettyä häneen, sillä hän ei ikinä hylkää sinua.

Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni sinuun ei järky eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi. Jes.54:10.

Vain hän voi tyydyttää sinun rakkauden kaipuusi. Hän on tullut, että sinulla olisi elämä ja olisi yltäkyllin.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Pettyneenä mutta luottaen

Kirjoittanut : 21.3.2017 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Avainsanat:

Kommentointi on suljettu.