RSS

Jumalan hyvä käsi sinun elämässäsi

01 Tou

tahkiaBoas sanoi väelleen: ”Antakaa hänen poimia myös lyhteiden välistä älkääkä sättikö häntä. Voitte lyhteistäkin kiskaista muutaman tähkän ja jättää hänen poimittavakseen. Ette saa moittia häntä.” Ruut 2:15-16.

Jumala näkee sinun ahdinkosi ja on päättänyt siunata sinua. Hän vaikuttaa uskon sisarissa ja veljissä hyvää tahtoa niin että sinä saat apua ja sinua tuetaan. Herra rakastaa sinua ja on suunnitellut sinulle hyvän tulevaisuuden. Sinä saat nähdä, kuinka Jumalan hyvä käsi on sinun päälläsi. Hän johdattaa sinua ja vie kirkasvetisten purojen äärelle. Hän vie sinut runsaan sadon ääreen ja hyvyyttä tulvivan vieraanvaraisuuden keskelle.

Sinä saat uusia ystäviä ja läheisen ihmisen, joka palauttaa sinulle sinun kuninkaallisen arvosi. Herra lunastaa sinut vapaaksi ja sinä saat uutta arvostusta – sinä pääset ylhäisten joukkoon. Sinun koettelemuksesi päivät jäävät taa, sinun menetyksesi aiheuttama kipu lievittyy, sinä opit iloitsemaan jälleen, nauttimaan elämästä. Sinun askeleesi kevenevät, sinun mielialasi paranee, sinä alat jälleen hengittää syvään – tiesi tasoittuu, elämäsi elpyy.

Sinä saat elämääsi siunauksen, uutta Jumalan armoa ja hänen hyvyytensä rikkautta ja sinusta tulee myös siunauksen jakaja. Sinä saat olla Jumalan tekojen todistajana ja säteillä Herran kirkkautta, vahvistaa horjuvien uskoa. Sinä saat olla kirkas lamppu ja heijastaa Kristuksen kirkkautta ympäristöösi. Sinä olet uskossa palava ja voit sytyttää muitakin. Sinun kauttasi he näkevät, että Jumalan hyvyys on todellista ja elävä usko palkitaan. Sinun tekosi Jumalan valtakunnan hyväksi saa tunnustusta.

Herra palkitkoon sinulle tekosi, niin että saat täyden hyvityksen häneltä, Israelin Jumalalta, jonka siipien alta tulit etsimään suojaa. Ruut 2:12.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Jumalan hyvä käsi sinun elämässäsi

Kirjoittanut : 1.5.2017 Kategoria/t: Profetia

 

Kommentointi on suljettu.