RSS

Vielä on armon päivä

13 Kes

Sen, mitä Jumalasta voidaan tietää, he kyllä voivat nähdä. Onhan Jumala ilmaissut sen heille. Hänen näkymättömät ominaisuutensa, hänen ikuinen voimansa ja jumaluutensa, ovat maailman luomisesta asti olleet nähtävissä ja havaittavissa hänen teoissaan. Room.1:19-20.

Kun kävelen aurinkoisena kevätpäivänä kauniin luonnon keskellä, linnunlaulua kuunnellen, hengittäen tuoksuvaa ilmaa, tuntien kevyen kesätuulen kasvoillani, saan tuntumaa siihen, millainen Jumala on. Hän on ympäröinyt minut luomistöillään, hänen kevyt, hellä, hyväntahtoinen, armoa pursuava olemuksensa on läsnä, hänen aurinkonsa lämmittää.

Uutisissa kerrotaan taas terroriteoista. Ihmisiä kuolee ja loukkaantuu. Tuskaa ja kärsimystä kylvetään, tuhoa ja kuolemaa aiheutetaan tahallisesti. Kaikki tämä sen takia, että Jumala tahtoo vääräuskoisten kuolevan?

Liikkeellä on pikemminkin Jumalan vastustaja, päävihollinen – kansojen eksyttäjä. Hänen valheensa ovat juurtuneet ihmisten sydämiin, hänen totuuden vastainen oppinsa on levinnyt kuin syöpä. Voi vain ihmetellä, miten valtava on valheen voima.

Siksi Jumala lähettää rajun eksytyksen, jotta he uskoisivat valheeseen, ja niin saavat tuomionsa kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat valinneet vääryyden. 2.Tess.2.11-12.

Nyt on siis vielä armon päivä ja voimme torjua valheen ja valita totuuden. Vielä saamme avoimin mielin katsella kaikkea Luojan käden jälkeä ja olla kiitollisia. Vielä paistaa Jumalan armon aurinko ja vielä on pelastuksen päivä. Voimme vielä opetella tuntemaan Jumalaa ja oppia palvelemaan Herraa. Vielä on mahdollisuus siunauksen perimiseen, vielä on pelastuksen ovi auki, vielä pulppuaa lähde, joka puhdistaa synnistä ja vääryydestä (Sak.13:1).

Kääntykää Herran puoleen, huulillanne vilpittömät sanat, sanokaa hänelle: ”Anna kaikki meidän syntimme anteeksi ja ota vastaan paras lahjamme: me tuomme sinulle uhriksi rukouksemme, huultemme hedelmän.” Hoos.14:3.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Vielä on armon päivä

Kirjoittanut : 13.6.2017 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.