RSS

Tien aukaisija

20 Jou

Hänellä oli Jumalan muoto, mutta hän ei pitänyt kiinni oikeudestaan olla Jumalan vertainen vaan luopui omastaan. Hän otti orjan muodon ja tuli ihmisten kaltaiseksi. Hän eli ihmisenä ihmisten joukossa, hän alensi itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, ristinkuolemaan asti. Fil.2:6-8.

Niinpä sinäkin, joka tänä päivänä kipuilet Jumalan edessä, saat seurata Herraa, joka syntyi tähän kylmään maailmaan joulun lapseksi. Saat kokea, mitä on tyhjentyä, alentaa itsensä, olla pieni ja avuton.

Sinä olet hämmentynyt, koska koit saaneesi tehtävän Jumalalta, mutta et pysty sitä viemään eteenpäin. Ihmiset torjuvat jokaisen yrityksen. Seurakunta ei halua sinua tukea. Seurakunta jopa vastustaa sinun hankettasi. Olet neuvoton.

Mietit, onko sinun luovuttava tavoitteestasi, heitettävä asia sikseen, nöyrryttävä näkemään, että olet haihattelija. Kuulet jo korvissasi heidän säälittelynsä – vastustajien ivaavat kommentit.

Jumala ei ole ihminen: hän ei valehtele, hän ei muuta mieltään. Hänkö ei tekisi, mitä sanoo? Hänkö ei pitäisi, mitä lupaa? 4.Moos.23:19.

Voit luottaa Herraan. Jos ihmiset sulkevat sydämensä ja seurakunta ovensa, Jumala vie hankettasi eteenpäin. Sana lupaa: Tuo kaikki hankkeesi Herran eteen, niin suunnitelmasi menestyvät. Sananl.16:3. Jätä siis kutsumuksesi Jumalan alttarille, vie pyyntösi aina Herran eteen ja hän pitää sinusta huolen. Hän riisuu, mutta hän myös pukee. Hän sulkee ihmisten ovet ja avaa taivaan portit. Hän tekee mahdottomasta mahdollisen. Näin sanoo Pyhä ja Tosi, Daavidin avaimen haltija, hän, jonka avaamaa ovea ei kukaan sulje, hän, jonka sulkemaa ovea ei kukaan avaa: ”Minä tiedän sinun tekosi. Edessäsi on nyt avoin ovi, minä olen sen avannut, eikä kukaan voi sitä sulkea. Sinun voimasi ovat vähäiset, mutta sinä olet ottanut sanani varteen etkä ole kieltänyt nimeäni.” Ilm.3:7-8.

Sinun vastustajasi joutuvat häpeään, sillä: Heidän edellään kulkee tien aukaisija, he raivaavat tiensä, murtautuvat portista ja lähtevät. Heidän kuninkaansa kulkee edellä, Herra johtaa heitä. Miika 2:13.

Sinun tulee olla kärsivällinen ja odottaa, kunnes Jumalan lupaukset toteutuvat, kunnes Pyhä Henki voitelee sinut, kunnes ovat aukeavat. Kunnes on oikea aika ja Jumalan määräämä hetki, kunnes hän lähettää. Siihen asti – seuraa Herraa, opi hänen luonteestaan, kasva uskossasi vahvaksi, tule Jumalan hulluksi, elä hänen kunniakseen.

Hän on uskollinen ja totuudellinen, hän tuomitsee ja taistelee vanhurskaasti. Ilm.19:11.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Tien aukaisija

Kirjoittanut : 20.12.2017 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.