RSS

Sinut on valittu

12 Tam

Sinä olet palvelijani, minä olen sinut valinnut, en sinua väheksynyt. Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi! Älä arkana pälyile ympärillesi – minä olen sinun Jumalasi. Minä vahvistan sinua, minä autan sinua, minä tuen sinua vakaalla, lujalla kädelläni. Häpeään, pahasti häpeään joutuvat kaikki, jotka vihaavat sinua. Jes.41:9-11.

Kuule minua ja löydä kutsumuksesi, julista kaikkien kuullen: Jo ennen syntymääni Herra kutsui minut. Kun vielä olin äitini kohdussa, hän antoi minulle nimen. Hän antoi minulle suun kuin terävän miekan, kätensä varjoon hän minut kätki, hän teroitti minut kuin nuolen, viineensä hän minut talletti. Hän sanoi minulle: ”Sinä olet minun palvelijani, Israel, sinussa minä osoitan kirkkauteni”… Minä teen sinusta valon kaikille kansoille, niin että pelastus ulottuu maan ääriin saakka.  Jes.49:1-3,6.

Katso, minä olen kutsunut sinut ja lähettänyt sinut. Vaikka monet Raamatun lupaukset koskevat Kristusta, ne eivät koske häntä ainoastaan yksilönä, vaan ne koskevat Jumalan kansaa, Kristuksen koko ruumista. Minä olen kutsunut sinut Kristuksen ruumiin yhteyteen ja Jumalan lupaukset ovat varatut myös sinulle. Elä siis niin, että Kristus saa sinussa sijaa ja hänen kirkkautensa tulee julki sinunkin kauttasi. Tuo esiin uskon todellisuutta ja lausu julki, mitä minä sanon.

Olet oikeassa, kun pidät itseäsi vähäpätöisenä, mutta se ei ole veruke, jolla voit vetäytyä pois minun antamastani tehtävästä. Minä suunnittelin sinun elämääsi jo ennen syntymääsi ja annoin sinulle profeetan kutsumuksen jo äitisi kohdussa. Sinä et itse valinnut itseäsi etkä sinä ole etsinyt pätevyyttä virkaasi ihmisten kouluista – siinä sinä olet menetellyt oikein. Sinä sanot: ”en minä ole kukaan enkä mikään”. Mutta juuri siksi minulla on tilaa toimia sinun kauttasi ja minä voin ilmestyä, koska sinä et ole itsessäsi mitään. Minä puhun sinun kauttasi, ja jos joku sinua kuuntelee, hän saa siitä siunauksen.

Katso: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin – ettekö huomaa? Minä teen tien autiomaahan ja joet kuivuuden keskelle. Jes.43:19. Tästä lähtien minä ilmoitan sinulle uusia asioita, tallessa pidettyjä, sellaisia, joita et tiennyt. Jes.48:6.

Monet takertuvat tuttuun ja turvalliseen. He haluavat, että mikään ei muutu, he pelkäävät uusia asioita. Mutta minä siunaan niitä, jotka odottavat minua ja uskovat saavansa yhä uusia siunauksia, löytävänsä uusia maisemia, kulkevansa uusia etappeja, pääsevänsä eteenpäin. Minä nostan ja kannan ja kuljen edeltä. Ne jotka uskovat minuun, seuraavat minua läheltä. He saavat kokea minun ihmeitäni, ne saavat heidät ihmetyksestä mykistymään. Julista minun sanani uskollisesti, tue niitä jotka uskovat, ja vahvista heidän uskoaan profeetallisella sanalla. Minä todistan sinun sanasi luotettaviksi.

Jumala vahvisti heidän todistuksensa: hän antoi heidän tehdä tunnustekoja ja ihmeitä, monia voimallisia tekoja, ja jakoi Pyhän Hengen lahjoja tahtonsa mukaan. Hepr.2:4.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Sinut on valittu

Kirjoittanut : 12.1.2018 Kategoria/t: Profetia

 

Kommentointi on suljettu.