RSS

Herra rakastaa oikeamielisiä

31 Tam

Onnellinen se, jonka auttaja on Jaakobin Jumala, onnellinen se, joka turvaa Herraan, Jumalaansa. Ps.146:5.

Onnellinen se, joka on saanut kääntyä, tulla Jeesuksen tykö ja uudestisyntyä elävään uskoon. Onnellinen se, joka saa kasteen sekä vedessä että Hengessä. Onnellinen se, joka saa hyvän alun uskonelämälleen ja alkaa heti kasvaa Herran tuntemisessa. Onnellinen se, joka saa syntyä elävään seurakuntaan ja sen lämpimään syliin.

Niin, autuaita ovat kaikki, jotka kuulevat Jumalan sanan ja noudattavat sitä. Luuk.11:28.

Autuaita te, jotka nyt olette nälissänne: teidät ravitaan. Autuaita te, jotka nyt itkette: te saatte nauraa. Luuk.6:21. Herra hankkii oikeutta sorretuille, nälkäisille hän antaa leipää. Ps.146:7. Autuaita murheelliset: he saavat lohdutuksen. Matt.5:4.

Kun turvaamme Herraan, saamme kokea, että hän on elävä, hän on läsnä, hän kuulee rukouksia ja kaikin tavoin tukee meitä: Herra päästää vangitut kahleista, hän antaa sokeille näön ja nostaa maahan painetut jaloilleen. Ps.146:7-8.

Kun olemme päässeet jaloillemme, jaksamme taas vaeltaa elämän tietä. Todennäköistä on kuitenkin, että joudumme uudestaan koetuksiin. Mitä pidemmälle pääsemme kasvussamme, sitä enemmän Herra viivyttelee avuksi tulemista. Hän haluaa, että luotamme silloinkin, kun emme saa heti vastausta. Hän haluaa, että opimme tuntemaan hänen uskollisuutensa.

Herra rakastaa oikeamielisiä, hän suojelee muukalaisia ja tukee leskiä ja orpoja… Ps.146:8-9.

Onnellisia sellaiset vanhurskaat ihmiset, joiden sydän on kultaa ja jotka osaavat toimia niin kuin Jumala tahtoo. Heikot ja vähäiset, sairaat ja vammaiset saavat heiltä tukea.

Onnellisia ne, jotka tuovat puutteensa Herralle ja saavat avun. Onnellisia ne, joiden toivo perustuu Kristuksen kirkkauden evankeliumiin. Onnellisia ne, jotka odottavat Herraa ja panevat toivonsa häneen. He näkevät, kuinka Herra tulee ja pelastaa heidät (Jes.52:8).

Voimistakaa uupuneet kädet, vahvistakaa horjuvat polvet, sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: ”Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne! Kosto lähestyy, tilinteon hetki. Jumala itse tulee ja pelastaa teidät.” Jes.35:3-4.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Herra rakastaa oikeamielisiä

Kirjoittanut : 31.1.2021 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.