RSS

Asianajaja hoitaa

19 syys

Sen tähden sanoo Herra: – Minä ajan sinun asiaasi, kostan sinun puolestasi. Jer.51:36.

Kaikki joudumme kestämään vaihtelevan määrän pahanpuhumista, juorujen levittämistä selkämme takana, vastaan sanomista joka ei anna tilaisuutta väärien tietojen oikaisemiseen jne. Nykyään on myös somen kautta mahdollista piirittää ihmisiä pahoilla sanoilla ja tahrata toisen mainetta. On tärkeää oppia suhtautumaan näihin viisaasti. Jos ryhdymme puolustamaan itseämme, saamme usein entistä pahempaa sotkua aikaan. Jos ojennamme yhtä henkilöä, kohta on kolme muuta vinkumassa valheitaan. Raamattu neuvookin olemaan pidättyvä ja luottamaan siihen, että Jumala puolustaa viatonta ja oikein toiminutta ihmistä.

Hän antaa syyttömyytesi käydä esiin kirkkaana kuin aamun valo. Sinun oikeutesi loistaa kuin keskipäivän aurinko. Ps.37:6.

Voimme käyttää paljon voimia vastaväitteisiin, itsemme puolustamiseen ja samalla vain lietsoa lisää vihamielisyyttä. Vastapuoli vain keksii entistä katalampia keinoja kaataakseen oikean tien kulkijat. He tuovat rintamaan kaikkein isoimmat tykkinsä. Teemme suuren palveluksen itsellemme, jos emme haaskaa aikaamme turhiin väittelyihin ja väsytä itseämme puolustautumalla vääriä väitteitä vastaan. Loppujen lopuksi vastustajat ovat sielunviholllisen asialla. He eivät sitä välttämättä itse tiedosta, mutta paholaisen tarkoitus onkin sitoa meidät kaikenlaisiin käsirysyihin ja painiotteluihin, jotta emme voisi viedä omaa kutsumustamme eteenpäin.

Onhan sinulla kutsumus? Tiedäthän sinä, mitä Jumala on kutsunut sinut tekemään? Jos tämä ei ole vielä kirkastunut, pyri siihen, että se jonain päivänä on ”selvä kuin pläkki”. Kutsumuksen tulisi olla uskovan elämässä niin kirkas, että unissaankin muistaa sen. Ihanteellinen elämäntapa on olla täysin antautunut oman kutsumuksensa toteuttamiseen. Niin antautunut, että kaikki ihmisten vastustus on kuin kärpäsen surinaa.

Jos ajaudumme pois suunnasta ja masennumme, väsymme vastustajien loputtomaan ilkeyteen, voimme aina kääntää katseemme Jeesukseen:

Ajatelkaa häntä, joka kesti syntisten ankaran vastustuksen, jotta ette menettäisi rohkeuttanne ja antaisi periksi. Hepr.12:3.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Asianajaja hoitaa

Kirjoittanut : 19.9.2021 Kategoria/t: Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.