RSS

Vastustajia on paljon

19 Maa

Jään tänne Efesokseen helluntaihin saakka, sillä minulle on avautunut laaja ja lupaava työmaa. Tosin myös vastustajia on paljon. 1.Kor.16:8-9.

Sielunvihollinen ei katsele sinun kutsumustasi Jumalan valtakunnassa hyvällä eikä rullaa punaista mattoa eteesi. Hän käy vimmaista sotaa jokaista vastaan, joka on vähänkään käyttökelpoinen Jumalalle. Jos sinut on kutsuttu edistämään Jumalan valtakunnan asiaa ja tekemään evankeliumin työtä, saat olla varma, että vastustajia tulee riittämään. Vaikka liikkuisit vain uskovien parissa, kohtaat juonittelua, parjausta, petoksia ja ilkeyksiä myös pastorien taholta. Niistä ei kannata yllättyä saati ryhtyä oikomaan joitakin äärityhmiä luuloja. Kannattaa jättää puolustus Puolustajalle.

Tämä puolustaja on Totuuden Henki. Maailma ei voi Henkeä saada, sillä maailma ei näe eikä tunne häntä. Mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy luonanne ja on teissä. Joh.14:17.

Yllätyksiä silti tulee, kun joku ystävä kääntyy vastaan, kun esteitä kasaantuu tiellesi, kun Jumalan Hengen johdatuksessa tehtyjä suunnitelmia torpataan, kun eteen tulee yllätyskäänteitä, kun sinut nolataan uskovien keskellä. Voit valita yhteistyökumppanisi uudelleen, mutta luovuttaa ei kannata. Jumala avaa sivuovia, jos pääovi teljetään.

Kaikki vastukset ja vaikeudet ovat selvä todiste siitä, että sinulla on Jumalan voitelu ja sinut on kutsuttu tavallista merkityksellisempään tehtävään. Sinun on määrä jättää jälkesi historiaan ja orjantappurat päätyvät lopulta kruunuksi päähäsi. Kristus näyttäytyy sinun heikkoutesi kautta, hänen voitelunsa näkyy sinun vaikeuksissasi ja hän kirkastaa nimensä sinun kauttasi. Sielunvihollinen yrittää estää tämän kaiken. Hän ei halua nähdä voiteluasi, ei armolahjojasi eikä mitään voimallisia tekoja tai totuuden sanoja. Hän on loppuun asti valehtelija, lyttääjä, petkuttaja ja väärien ilmiantojen tehtailija.

Jokainen Jumalan palvelija, joka on kutsuttu evankeliumin palvelukseen, saa kohdata näitä vastuksia. Jotkut kutsutut tosin pakenevat näitä vastuksia jonkin herätysliikkeen tai järjestön helmoihin ja menettävät sillä tavalla voitelunsa parhaan terän. Heistä tulee työnantajansa edustajia ja he voivat etääntyä Kristuksesta niin että alkavat toistaa jopa vihollisen valheita – vaihtaen lopulta puolta.

Lapseni, älkää antako kenenkään johtaa itseänne harhaan. Joka tekee Jumalan tahdon, on vanhurskas, niin kuin Kristus on vanhurskas. 1.Joh.3:7.

 
Kommentit pois päältä artikkelissa Vastustajia on paljon

Kirjoittanut : 19.3.2022 Kategoria/t: Profetia, Rohkaisu

 

Kommentointi on suljettu.